Probleme la Petrolul. Cum procedăm?

Am așteptat atât pentru că am tot sperat ca aceste probleme să se rezolve. Să o luăm pe rând:

1. FC Petrolul are probleme cu banii, dar mai ales cu imaginea, dat fiind că asupra clubului planează suspiciuni de evaziune fiscală și nu numai.

2. Mai mulți sponsori, care mă și sună de câteva zile, vor să își retragă sprijinul financiar de la club.

3. Andi Crângu admite că vrea să-și dea demisia, pentru că nu mai înțelege ce se dorește la club!

4. Florian Walter, cu care am discutat ieri, neagă vehement orice problemă și, chiar dacă admite că la club nu se lucrează tocmai profesionist, nu vrea să dea o declarație oficială în care să-i liniștească pe suporteri. Cică nu e momentul acum, dar că e vorba de oameni care vor să facă rău clubului. Cel puțin dubios, zic eu!

5. Transparența e ultima preocupare a noilor patroni (sau a noului patron, dar fiind că, din ce-am înțeles, Walter nu prea figurează în acte).

CE E DE FĂCUT!
Aseară, am avut o discuție cu primarul Iulian Bădescu, care a decis să intervină în acest caz. În ce calitate? Simplu. În calitatea sa de reprezentant al nostru, al ploieștenilor. Cine suntem noi? Proprietari ai numelui de Petrolul, proprietari ai stadionului Ilie Oană și cotizanți serioși, prin sponsorii care-s de-aici din oraș, dar mai ales prin cele două milioane de euro din bugetul local, promise pentru finele anului, la bugetul echipei.

Astfel, Daniel Capră și Florian Walter au fost invitați de primarul Bădescu la o discuție lămuritoare, la începutul săptămânii viitoare.
În atenția acționarilor FCP: nimeni nu se bagă pe ceea ce faceți voi la club, cu banii voștri. Dar nu puteți, cât veți sta pe aici, să pătați imaginea acestui club sau să-i puneți în pericol existența.

Voi reveni cu amănunte, după două discuții pe care le voi avea azi, cu mai mulți sponsori, dar și cu Florian Walter.

Adaugă un comentariu